Online en offline designer.

Jan Beumers is mijn naam, eigenaar van Beumers Creative. Inmiddels flink wat jaren ervaring bij verschillende soorten bedrijven, van groot tot klein, en in verschillende branches. Ik verzorg het design en de ontwikkeling van (WordPress) websites, social media, logo’s en huisstijlen, folders, verpakkingen, email-marketing en nog zo veel meer. Ik werk samen met de opdrachtgever, aan het doel om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen op de beoogde doelgroep. Zo’n traject begint met een kwalitatief maar ontspannen gesprek waarin ik de wensen van de klant duidelijk in kaart gebracht wil hebben. Daarna ga ik voor de klant aan de slag als creatieve sparringspartner en werken we samen naar een mooi eindresultaat. Bekijk anders eens mijn werk of neem direct contact op.

Waarom Beumers Creative?

No-nonsense, nuchter, en oog voor detail

Je krijgt te maken met mij, Jan; enthousiast, betrokken, en gefocust om een doeltreffend eindproduct voor jou af te leveren. Ben een echte vakidioot, met passie voor alles wat met online én offline design te maken heeft. Sterk in design, tot de pixel precies en probeer de wensen van de klant altijd te overtreffen.

Nuchter, no-nonsense en eerlijk. Ook een korte communicatielijn; enkel een telefoontje of whatsapp bericht is genoeg om e.e.a. in gang te zetten.

Samen(werken)

Ik ambieer een langdurige samenwerking. Zo leren we elkaar echt goed kennen en ben ik ervan overtuigd dat we jouw bedrijf, product of dienst naar een hoger niveau brengen. Ik denk mee, en voer niet alleen maar uit en sta volledig achter mijn opgeleverde producten.

Zorgvuldig afgestemd design

Een goed design is nooit alleen maar ‘mooi’. Achter iedere vorm of kleur zit een gedachtegang. Een design draagt de kernwaarden van je bedrijf, product of dienst. Dat het er gelikt uitziet, is voor mij een basisvoorwaarde.

Ieder project zie ik als een nieuwe kans om een ’topnotch’ product af te leveren, en investeer hier dan ook in. Ook ben ik continu bezig met kennisontwikkeling om zo op de hoogte te blijven van de laatste (online) trends en technieken.

Heb inmiddels flink wat jaren ervaring als grafisch ontwerper, webdesigner en webdeveloper bij verschillende bureaus en bedrijven, van groot tot klein en in verschillende branches. Ik kan me goed verplaatsen in de wensen van een klant en zijn beoogde doelgroep. Ik hanteer geen eigen ‘stijl’ maar probeer de doelstelling te dienen met een zorgvuldig vorm gegeven eindproduct. Dit kan een website zijn, maar ook een animatie, brochure, bedrijfspresentatie, logo en/of huisstijl, en eigenlijk nog zo veel meer.

Last but not least

Een scherp uurtarief. Ook fijn, toch?

Kriebelt ’t al om met jouw bedrijf, dienst of product aan de slag te gaan? Dan plannen we toch gewoon een vrijblijvend gesprek in? Laat hiervoor wel even je gegevens achter en dan neem ik spoedig contact op.

  Naam:

  Email:

  Telefoon:

  Expertises Beumers Creative

  Webdesign

  Het design moet volledig aansluiten bij het product, bedrijf of service. Daarnaast ga ik altijd voor pixel perfect. Ik draag zorg voor het designen enerzijds, en anderszijds het ‘bouwen’ van een website.

  (WordPress) Webdevelopment

  Een website moet goed werken volgens de laatste technische trends. Geoptimaliseerd voor verschillende resoluties en eventueel met een WordPress koppeling voor het eventueel zelf aanpassen van teksten, nieuwsberichten plaatsen of foto’s uploaden in de website. Het is tevens mogelijk om na oplevering van de website een onderhoudscontract af te sluiten. Zo heb je een garantie dat jouw website optimaal blijft functioneren.

  Website & webshop

  Voor een gebruiksvriendelijke, responsive, snelle website of webshop bent u bij Beumers Creative aan het goede adres. Helemaal in de stijl van uw bedrijf. Naast dat het er goed uitziet, moet de website uw klanten dienen maar ook klanten opleveren. Beumers Creative kan u daarbij helpen.

  AVG-proof

  Mijn websites zijn bij oplevering; gebruiksvriendelijk, snel, en zien er gelikt uit. De website wordt AVG-proof opgeleverd; dus incl. SSL certificaat, disclaimer, privacy-policy en cookieverklaring. Het is mogelijk om na oplevering van de website een onderhoudscontract af te sluiten. Zo heb je een garantie dat jouw WordPress website veilig is en blijft.

  Hosting & domeinregistratie

  Nog een domeinnaam en hostingpakket nodig? Dan regel ik dit voor u! Er is keuze uit meerdere pakketten en prijzen, zodat het juiste pakket aan de juiste website gekoppeld kan worden.

  Website analyse & optimalisatie

  Een website is nooit af. Deze moet doorontwikkeld worden op basis van een goede analyse. Moeten er landingspagina’s opgezet worden? Is de inhoud nog wel relevant? Waar haakt de bezoeker af? Is de website goed genoeg zichtbaar bij de doelgroep? Allemaal zaken die je continue in de gaten moet houden na de lancering van een website.

  E-mail marketing

  Een prachtige tool om je doelgroep ‘connected’ te houden. Dit kan op informatieve basis maar ook conversiegericht. Ik bedenk en ontwikkel deze mailings, mailtemplates en / of automatische campagnes.

  Logo & huisstijlontwikkeling

  Niet zomaar iets. Het is de identiteit, herkenning en herinnering van het bedrijf, product of dienst. Bedenk altijd goed wat je wil uitstralen. Met alleen een logo ben je er niet. Het bestaat uit meerdere factoren, van taalgebruik tot aan fotografie.

  Grafisch ontwerp & DTP

  Het vormgeven van advertenties, banners, autobelettering, tijdschriften, boeken, visitekaartjes, spandoeken, reclameborden en nog heel veel meer is één van mijn expertises. Ik vind het mooi om de spelen met typografie, kleur, vorm en tekst.

  Drukwerk

  Ik verzorg het gehele traject, van ontwerp tot tastbaar eindproduct. Ik adviseer graag in de vormen en papiersoorten van drukwerk. Voor de ene doelstelling een brochure, maar voor de ander misschien een vlaggenmast? Deze begeleiding neem ik met plezier uit handen. Zo weet ik zeker dat het resultaat zal voldoen aan de juiste kwaliteit!